En Gözde SEO Eklentileri

İnternet ortamında bulunan blog sayısı tahmin edemeyeceğiniz kadar çoktur. Bu bloglardan kendinize ait olan bloğu diğer bloglardan farklı duruma getirmek ve blogların bulunduğu listede kendi bloğunuzun en üstte olmasını sağlamak için yapmanız gereken en gözde SEO eklentilerinden faydalanmaktır. Yapacağınız çalışmalarda en gözde SEO eklentilerini kullanarak blogların bulunduğu listelerde en üste çıkabilir ve bu başarıyı daimi kılabilirsiniz. Yapacağınız çalışma ile arama motorlarında sizin bloğunuzda bulunan konuları inceleyen ziyaretçi kitlesini daha rahat bloğunuza çekebilir bu trafikten olumlu biçimde faydalanabilirsiniz.
En Gözde SEO Eklentileri
En Gözde SEO Eklentileri
Sağlam bir blog sayfası oluşturmak için önceliğiniz daima kaliteli yazı barındırmak olmalıdır. Ama yaptığınız işin kalitesi ne olursa olsun SEO çalışmanız kaliteli değil ise tüm emeklerinizi çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun için en gözde SEO eklentilerinden faydalanmalı ve yazılarınızda yakaladığınız başarıyı bloğunuza yansıtmalısınız. Size fayda sağlayacak en gözde SEO eklentilerinden bazıları şunlardır:
  • All In One SEO: Bu eklentiyi bloğunuza kurduğunuz zaman bloğunuza ekleyeceğiniz konular ile ilgili title ve metatagları girebileceğiniz bir bölüm vardır ve bu bölüm sayesinde tüm title metatagları kontrol edebilir veya düzenleyebilirsiniz. Bu eklenti en gözde SEO eklentilerinden birisidir ve kullanılması daima önerilir.
  • WordPress SEO by Yoast: Bu eklenti internet üzerinde yazı yazan ve yayınlayan kişilere bu yazılarının değerlerini daha da arttırmak için tasarlanmış bir eklentidir. Yazılarınızın daha çok kişi tarafından okunmasını sağlamak amacı ile kullanacağınız bu eklenti sayesinde sayfa analizi de yapabileceksiniz. Meta etiketlerini ekleyebilecek ve otomatik olarak listeleyebileceksiniz.
  • FV Simpler SEO Pack:Bu eklenti sayesinde blog sayfanızı veya web sayfanızı tüm arama motorlarının istediği düzeye çekebilir ve daha çok puan toplayabilirsiniz. Ayrıca SDEO eklentilerinde bulunan gereksiz özellikleri bu eklenti sayesinde kapatabilirsiniz.
  • Simple Tags: Siz yazmış olduğunuz yazılara mutlaka etiket eklersiniz bu eklenti siz etiket eklerken size başka alternatifler sunar ve bu alternatifler sayesinde daha çok kullanıcının dikkatini çekebilirsiniz. Bu sayede sayfanız üzerinde daha çok kullanıcı trafiği yakalayabilirsiniz.
Bu tür en gözde SEO eklentilerini kullanarak sayfanızın kalitesini yükseltebilirsiniz. Bu eklentiler gibi daha birçok SEO eklentisi bulunmaktadır. Sizin yapmanız gereken sayfanız için en gerekli eklentileri kullanarak diğer blogların üzerine çıkmaktır. Unutulmamalıdır ki her blog yazarının en büyük hedefi yazmış olduğu yazının en çok okunan yazı olması ve en çok ilgi çeken yazı olmasıdır. Bu hedeflere ulaşmak bir bakıma sizin elinizdedir. Yazmış olduğunuz yazının kalitesi kadar yapacağınız SEO çalışmasının kalitesi de önemlidir. En gözde SEO eklentilerini kullanarak yazmış olduğunuz yazıların daha çok kişi tarafından fark edilmesini sağlayabilir bu sayede yazılarınızın değerini arttırabilirsiniz.
İnternette hemen her konu hakkında birçok yazı bulunmaktadır. Kullanıcılar araştırdıkları konuları arama motorlarında ararken genellikle ilk sıralarda çıkan sayfaları tercih ederler. Bundan dolayı yazdığınız yazının değerini arttırmak amacı ile SEO çalışması yapmanız gerekir. Yazmış olduğunuz yazıdan daha az kaliteye sahip bir yazı SEO çalışması sayesinde sizin yazınızın önüne geçebilir. Bunların önüne geçmek için yapmanız gereken SEO’nun gerektirdiği tüm çalışmaları yapmaktan geçer. Bu çalışmanın ilk ayağı olarak en gözde SEO eklentilerini kullanabilir, değerinize değer katabilirsiniz. Her şeyin kendi elinizde olduğunu düşünürseniz sadece eklenti kullanarak diğer blog yazılarının önüne geçebilirsiniz. Yani SEO eklentilerini küçümsememeli ve bu eklentileri yerinde kullanmalısınız. Hedefinize ulaşmak için yapılacak küçük işlemler büyük başarılara yelken açmanıza yardımcı olacaktır. Bu eklentiler sayesinde hit sayınız yükselebilir liste başı yazılara sahip olabilirsiniz.

3 yorum

Click here for yorum
28 Aralık 2014 12:12 ×

güzel paylaşımlar için teşekkürler
http://www.faydaliolanbilgiler.com/

Cevap Ver
avatar
admin
28 Aralık 2014 12:27 ×

Güzel faydalı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık

Cevap Ver
avatar
admin
Thanks for your comment