SADECE GOOGLE’A BAĞLI KALMAYIN

SADECE GOOGLE’A BAĞLI KALMAYIN
SADECE GOOGLE’A BAĞLI KALMAYIN


Sitenizin sürdürebilirliği için seo taktikleri ;
  1. Tıklama oranları metalar ile doğrudan ilişkilidir. Arama sonuçlarında kendi oluşturduğunuz metalar gösteriliyorsa bilin ki sitenizde hayat var. Metalarınızı hep kendiniz oluşturun, Asla Google’a bırakmayın.
  2. Pazarın lideri Google bile arama yapan kullanıcıları anlamaya çalışırken siz neyi anlamaya çalışıyor, neye odaklanıyorsunuz? Bir kere daha düşünün. Gerisi basit şeyler.
  3. Farklı arama motoru ziyaretçileri, farklı görüşlerdeki insanları temsil eder ve çoğu kemikleşmiştir.X bir konu üzerinde Bing ziyaretçilerinin, Google ziyaretçilerinden daha fazla sayfada kalma eğilimi gösteriyor oluşu, şans olmasa gerek. Bunu önemseyin ve gözlemleyin.
  4. Seo seo diye algoritma peşinde koşmayın. Ziyaretçiler meşgul insanlar. Yoksa neden %80’i ilk sıradakine tıklasınlar ki! Sürdürülebilir bir plan dahilinde, dolu ve doğru içeriklere odaklanın.
  5. Asla acele etmeyin, bu uzun bir yol. En büyük balık bile küçük lokmalar halinde bitirilebilir, bunu sakın unutmayın.
  6. Bir sorun olduğunda aynı anda bir çok değişikliğe birden gitmeyin. Tek tek yapın, gözlemleyin, gerekirse değişikliği geri alın.
  7. Her seo veya webmaster’ın ekipman ve yardım alabileceği siteler farklıdır. Hepsine birden aynı anda yüklenmeyin.
  8. Siteniz üzerinde yapılacak işlemleri küçük parçalara ve günlere bölün. Aksi halde aşırı yük binimi yüzünden çabuk havlu atarsınız. Süreç güven sürecidir, yaptığınız planlara kesinlikle sadık kalın.
  9. Taze ama küçük bir balık, bayat ama büyük bir balıktan daha iyidir.
  10. Cesur olun. Belki günde 1 kişi bile tıklamayacak olsa da, ziyaretçilerinizi tanımak için anketleri ihmal etmeyin.
  11. Siz kendi sitenize saygı duymuyorsanız, ziyaretçileriniz hiç duymaz. Belki saatler belki günlerinizi harcamanız gerekebilir. Hiç yılmadan en doğru arayüzü seçmeye, benzersiz ambleminize yer vermeye çalışın.
  12. Daha yaratıcı olun. Aslında iyi bir seo başka da bir malzemeye ihtiyaç duymaz.
Thanks for your comment