YENİ SİTE FİKİRLERİ

Yeni Site Fikirleri
Yeni Site Fikirleri


1-NASIL YAPILIR

UzmanTV benzeri yada tamamen onun gibi yapabilirsiniz.Videolar çekerek öğretebilirsiniz çok iyi yerlere gelmeniz söz konusu.

2-OYUN İNCELEME

Bir oyun düşünün o oyun hakkında her şeyi  inceleyip koyacaksınız.Sonra başka bir oyun derken size kocaman bir oyun inceleme sitesi olacak.

3-ELEŞTİRME SİTESİ

Bir mekana gittiniz yemek yediniz beğendiniz veya beğenmediniz orayı eleştirin.Yemek tariflerini eleştirin ,  kitapları eleştirin , siteleri eleştirin artık aklınıza ne geliyorsa eleştirin.

 4-KLASİK OLAN KİŞİSEL BLOG

Aslında çoğu kişi bu tarz bloglarda uzmanı olduğu yazıları paylaşıyor.Ama siz okuduğunuz kitapları , sevdiğiniz şeyleride paylaşabilirsiniz.

5-KARŞILAŞTIRMA SİTESİ

Aslında neredeyse herkes aaa şu marka şöyle iyi ama şu markada böyle iyi der.Sizde bu tartışmalara son vermek adına bir karşılaştırma sitesi açabilirsiniz.İlerde çok fazla hit aldığınızda markalar size ürün göndermeyi bile teklif edebilirler.

6-MODA SİTESİ

Kadıların çoğu moda,sağlık gibi sitelerde gezdiği için sitenizin hiti çok olabilir.Ve eğer  işi ileri götürüp moda fuarlarına dahi giderseniz siteniz vazgeçilmez olacaktır.

7-İŞ SİTESİ

Genelde üniversite öğrencilerin aradığı türden bir site.Ek iş ilanlarını bulup paylaşın hatta nasıl tasarruf edebilir  insanlar onu öğretin.

8-KOLEKSİYON BİRİKTİRME SİTESİ

Başlık mantıksız gelebilir ama sizin gibi aranızda koleksiyoncular varsa tanışabileceğiniz , takas yapabileceğiniz ,alım-satım yapabileceğiniz bir site yapın .

9-FİLM ÖNERİ SİTESİ

Çok film izliyorsanız film tavsiyesi verebileceğiniz bir site tam size göre filmin kendinize göre özetini yazın , puan verin , kamera arkasını paylaşın vs.

10-MİSTİK BİR SİTE

Garip olayları araştırın , telekinezi , astral seyahat , 51. bölge , ufolar gibi açıklanamayan olayları araştırın.İnsanlar bu tarz garip olaylara bayılır.

11- Seo Taktikleri Sitesi

Seo hakkında yazılar yazabileceğiniz bir blog . Ama seo hakkında ki bilgileriniz baya olmalı.
Thanks for your comment