Seo Taktikleri : SEO’nun Yeni Yüzü


SEO’nun Yeni Yüzü
SEO’nun Yeni Yüzü
Google güncellemesinden sonra aşağıda ki seo taktiklerini okumanızı öneririm.
Geniş Kapsamlı Anahtar Kelimeleri Hedeflemek :İyi dönüşümü olan geniş kapsamlı anahtar kelimeleri hedefleyin.
İlk Önce Kullanıcı Etkileşimi :Kötü site yapısından kaçınırsanız sitede geçirilen zamanı, sayfa derinliğini arttırabilir, hemen çıkma oranını azaltabilirsiniz. Başlık etiketleri optimize edilmesi gerekli!
Esnek Tasarım – mobil & tablet uyumlu . Sayfa açılış hızı hem kullanıcılar için önemli hem de sıralamalar için.
Ziyaretçileriniz için İlgi Çekici İçerik Yazın : Doğal görünümlü şekilde kullanıcıların ilgisini çekebilecek şekilde içerikler hazırlayın, arama motorları için değil. Hedef kitlenize odaklanın.
Anahtar Kelime Yoğunluğu Fazla Önemli Değil :Tekrarlanan anahtar kelimelerden kaçının, yoksa spam tehlikesi ile karşılaşırsınız.
İçerik Çeşitlidir :İçerikler videolardan, infografilerden, dokumanlardan, sunumlardan oluşuyor.
Rel: Authorship: Rel: Authorship etiketi yazarlar için önemlidir, sıralamalarda önemli etki etmektedir.
Yüksek Kaliteli ve Paylaşılabilir İçerik Oluşturun: Profesyonel & yaratıcı içeriklere odaklanın. İçeriğinizi sosyal medya sitelerinde paylaşın. Kaliteli sitelere odaklanın, site sayısına değil.
Link Çeşitliliği & Marka Linkler : Marka isminize link almak da aynı zamanda link çeşitliliğine girer, uzun kuyruklu ve jenerik anchor text (örneğin: tıklayın, devamı v.b) de kullanmanız gerekir.
Kaliteli Dizinlere El ile Eklemek : Yüksek kaliteli, ücretli ve oto onaylı olmayan dizinlere sitenizi eklemeniz gerekir. Her dizine eklerken de açıklama kısmı özgün olarak yazılmalıdır.
Gerçek İnsanlarla Konuşun & İletişime Geçin : Blog yorum linklerin sıralamada etkisi yoktur. Bloglara düzgün şekilde yorum yapın, ve direk trafik kazanın.
Sosyal Medya Paylaşımı : Sosyal medya paylaşımları tanıtım için en uygun yöntemdir. Google+, Twitter, Facebook, LinkedIn ve Pinterest paylaşımları SEO açısından oldukça faydalıdır.
Thanks for your comment